۱۶ مهر ۱۳۹۹، ۲۳:۲۶

رئیس سازمان بازرسی کل کشور:

شرکت کشت و صنعت دشت مغان مجددا باید قیمت‌گذاری شود

شرکت کشت و صنعت دشت مغان مجددا باید قیمت‌گذاری شود

درویشیان گفت: در حال حاضر پرونده شرکت‌های هفت تپه، هپکو، ماشین سازی تبریز و پالایشگاه کرمانشاه مورد بررسی این سازمان قرار دارد.

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام والمسلمین حسن درویشیان در گفتگو با بخش خبری ۲۱ چهارشنبه شب شبکه یک سیما درباره ابطال واگذاری شرکت کشت و صنعت مغان هم افزود: مزایده، اولین ایراد دستگاه‌های نظارتی نسبت به این واگذاری بوده است و زمانی که در مزایده، نفر اول رد اهلیت شد، سپرده‌های دوم و سوم مسترد شده و مزایده‌ای در کار نبوده است و عملاً ابطال شده بود.

رئیس سازمان بازرسی کل کشور با بیان اینکه دومین ایراد این واگذاری؛ فاصله قیمت گذاری کارشناس رسمی دادگستری که بیش از شش ماه بوده هم افزود: کارشناسی در قیمت گذاری باید مجدد انجام می‌شده و قیمت روز در مزایده بعدی مد نظر قرار می‌گرفته که این اتفاق نیفتاده است.

وی تصریح کرد: اشکال سوم در این مزایده؛ عدم اهلیت است و بر اساس مستندات در زمان واگذاری، این فرد مبلغ ۱۳۰ میلیارد تومان بدهی معوق در بانک‌های مختلف داشته است.

حجت الاسلام درویشیان گفت: در دو مرحله سازمان خصوصی سازی بر اساس نظر هیأت واگذاری در تاریخ ۹۸/۱۰/۰۹ مکلف به دادخواست ابطال به هیأت داوری می‌شود که بعداً هیأت واگذاری بر خلاف نظر قبلی اعمال نظر می‌کند.

وی ادامه داد: سازمان خصوصی سازی در دو مرحله درخواست ابطال به هیأت داوری می‌دهد که با فشارهایی که به سازمان خصوصی سازی وارد می‌شود، این سازمان درخواست استرداد دادخواست خود را می‌دهد؛ با توجه به اینکه بعد از دادخواست اول، هیأت داوری تشکیل جلسه داده و با اکثریت آرا نظر به ابطال مزایده می‌دهد، ولی تحت فشار هیأت داوری از اعلام نظر خود امتناع می‌کند.

وی افزود: سازمان خصوصی سازی با پیگیری‌هایی که قوه قضائیه، سازمان بازرسی، دیوان محاسبات و دستگاه نظارتی انجام می‌دهند مجدداً درخواست دادخواست ابطال این قرارداد را می‌دهد.

رئیس سازمان بازرسی کل کشور گفت: سازمان خصوصی سازی بعد از دادخواست ابطال مجدد، تحت فشار برخی از مسئولان که در جلسه هیأت داوری و بدون هیچ سمتی شرکت داشتند جلسه را به تاریخ دیگری موکول می‌کند.

وی ادامه داد: سازمان خصوصی سازی بعد از این جلسه، تحت فشار، دادخواست قبلی را استرداد می‌کند که با پیگیری‌های سازمان بازرسی و برخی دستگاه‌های نظارتی، مجدد شکایتی در شعبه ۲۱ دادگاه عمومی و حقوقی استان تهران تنظیم می‌شود که دادگاه رأی به رد نظر هیأت داوری می‌دهد.

حجت الاسلام درویشیان گفت: در جلسه امروز چهارشنبه، با نظر قانونی سازمان خصوصی سازی با پنج رأی موافق و یک رأی مخالف، این واگذاری ابطال شد.

وی درباره برنامه پیش رو برای شرکت کشت و صنعت مغان افزود: کارشناسی قیمت باید دوباره انجام شود، چون مدتی از زمان واگذاری گذشته و باید با شاخص‌های اقتصادی جدید و تورم، قیمت گذاری شود و سازمان خصوصی سازی، عرضه را از طریق سازمان بورس انجام می‌دهد.

رئیس سازمان بازرسی کل کشور ادامه داد: در سال‌های اخیر تعداد قابل توجهی از این واگذاری‌ها را بررسی و در صورت اشکال، پیگیری کردیم که تعدادی از آن‌ها ابطال شده است.

حجت الاسلام درویشان گفت: اصلاح ساختار واگذاری در سازمان خصوصی سازی باید انجام شود و یکی از پیشنهادات برای اصلاح قانون سیاست‌های کلی اصل ۴۴، عدم واگذاری زمین‌های دولتی در طرح‌های دولتی هنگام قراردادها است که زمین‌ها به صورت اجاره در اختیار آن‌ها قرار گیرد.

وی افزود: نکته مهم بعد از واگذاری، توانمندسازی شرکت خصوصی و نظارت بر تعهداتی که در آن قرارداد وجود دارد است.

کد خبر 5043149

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • علی IR ۰۰:۱۳ - ۱۳۹۹/۰۷/۱۷
      0 0
      در فرایند خصوصی سازی مالکیت بنگاه به خصوص سرمایه ثابت در تملک دولت بماند و فقط مدیریت و تامین سرمایه متحرک و درآمد بنگاه به بخش خصوصی منتقل شود به دولت اجاره پرداخت کنند اگر خوب کار نکردند عزل شوند
    • علی IR ۰۰:۱۶ - ۱۳۹۹/۰۷/۱۷
      0 0
      دفاتر شرکت ها را الکترونیکی کنیم سازمان خصوصی سازی بتواند روزانه به صورت الکترونیکی دفاتر مالی بنگاهها را بازرسی کند و اگر خوب مدیریت نمی شوند قبل از ورشکستگی بنگاه در جهت ابطال خصوصی سازی اقدام کند
    • علی IR ۰۰:۱۹ - ۱۳۹۹/۰۷/۱۷
      0 0
      اگر بنگاه به مدیران و کارگران شاغل به کار در همان بنگاه واگذار شود و سهام در صورت استعفا، بازنشستگی، اخراج به کارگر و مدیر جدید منتقل شود، بنگاه در تملک شاغلین آن بماند خودشان از همه بهتر اداره میکنند
    • علی IR ۰۰:۲۳ - ۱۳۹۹/۰۷/۱۷
      0 0
      بهترین خصوصی سازی، واگذاری بنگاه به صاحبان واحد های بالادستی و پایین دستی آن است که حیات اقتصادی آنان وابسته به موفقیت بنگاه مشمول خصوصی سازی است تا در جهت اداره خوب و دلسوزانه بنگاه اقدام میکنند
    • علی IR ۰۰:۲۷ - ۱۳۹۹/۰۷/۱۷
      0 0
      واگذاری از طریق بورس هم راه‌گشاست، دفاتر مالی شرکتها الکترونیکی شود هر روز سازمان خصوصی سازی غیر حضوری و نامحسوس در روند موفقیت یا شکست مالی بنگاه خصوصی سازی شده قرار گیرد لازم بود واگذاری را باطل کند